فضائل الشهدا

قرارگاه سایبری سردار شهید ابوالفضل صادقی
لبیک یا حسین
فضائل الشهدا

هوالجمیل
دوستان سلام - خوش آمدید، و بعد: آنچه در این وبلاگ آمده و می‌آید تلاشی برای گردآوری خاطرات انقلاب و دفاع مقدس بویژه در شهر باستانی و مذهبی زرقان فارس است. در این راستا بارها فراخوان داده‌ایم و مراتب را از طریق نشریه محلی، پوستر و آگهی در مساجد، تریبون‌های مختلف در مجالس مذهبی، اردوهای آموزشی بسیجیان و ایثارگران، اینترنت، پیامک و تلفن و دعوتهای حضوری اعلام کرده‌ایم و از تمام مردم عزیز و ایثارگران گرانقدر زرقان خواسته‌ایم که هرگونه اطلاع و خاطره‌ای درباره شهدا و رزمندگان دفاع مقدس (ارتشی، سپاهی، جهادگر، بسیجی، و نیروهای تدارکاتی و تبلیغاتی پشت جبهه) دارند در اختیارمان بگذارند یا از طریق ایمیل hodhodzar@gmail.com و یا تلفن 09176112253 به ما اطلاع دهند تا ترتیب مصاحبه با آنها بدهیم. در همین رابطه تعدادی از عزیزان دعوت ما را اجابت کرده‌اند که مصاحبه‌های آنها را پس از پیاده سازی و نگارش و ویرایش در اینترنت گذاشته‌ایم. البته هنوز مصاحبه‌های زیادی در نوبتند که به یاری خداوند و استمداد از روح پر فتوح شهدا امیدواریم به نحو احسن و در اسرع وقت نسبت به آماده سازی آنها نیز اقدام کنیم. مجدداً از تمام عزیزان و همشهریان گرامی استدعا داریم برای ثبت خاطراتشان با ما تماس بگیرند تا هماهنگی‌های لازم برای مصاحبه با آنها به عمل آید.
از اینکه نظر شریفتان را از ما دریغ نمی کنید صمیمانه سپاسگزاریم.
والسلام
محمد حسین صادقی، زرقان فارس 00989176112253
Hodhodzar@gmail.com

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
Thursday, 26 Bahman 1396، 07:26 AM

7 عظمت فراموش شده‌ی پابرهنه‌ها

نظرتان در مورد این سوژه شهید چیست؟

یک چوپان یا کشاورز یا کارگر عادی از یکی از دورافتاده‌ترین روستاهای کشور به عنوان نیروی داوطلب برای دفاع از میهن اسلامی به خیل عظیم رزمندگان می‌پیوندد و در اولین روز حضورش در پشت خط مورد اصابت ترکش توپهای دوربرد دشمن قرار می‌گیرد و شهید می‌شود.

حال سؤال اینجاست که آیا می‌شود درباره این شهید بزرگوار که در هیچ عملیاتی شرکت نکرده یک کتاب نوشت؟ آیا درباره چنین شهیدی به اندازه کافی اطلاعات و خاطرات وجود دارد که تبدیل به یک کتاب یا یک فیلم بشود؟ بر فرض که پیدا شود آیا درباره شهیدی که هنوز حتی به خط مقدم نرسیده و فرصت هیچ گونه فداکاری و رشادتی نداشته باید تفحص شود و برایش کتاب و فیلم تولید گردد؟ آیا اصلاً چنین سوژه‌ای می‌تواند روایتگر فداکاری‌ها و حماسه‌سازی‌های رزمندگان ما باشد؟ آیا کتاب احتمالی خاطرات او می‌تواند حقانیت و مظلومیت و رشادت جبهه حق را روایتی ماندگار و درخور نماید؟ آیا زندگی قبل از شهادت او ارزش این دارد که ما یکسال از وقتمان را صرف تفحص و تدوین آن کنیم؟ شرمنده‌ام بخاطر مطرح کردن این سؤال جاهلانه ولی متأسفانه حتی بعضی از خودی‌ها اینطور فکر می‌کنند. قطعاً اگر ما به عمق معنای حماسه حضور پی بُرده باشیم متوجه می‌شویم که بزرگترین حماسه‌ای که باید روایت گردد همین دل کندن از کار و زندگی و خانواده و راضی به رضای خدا شدن و حرکت به سوی جبهه و خود را در معرض انواع خطرها قرار دادن است؛ حماسه‌های عظیم دیگر (مثل عبور از اروند و فتح فاو) فرع این اصلند. اگر همین حماسه سازان حضور نبودند امام تنها می‌ماند. هم امام بی یاورانش تنها بود هم یاورانش بی امام؛ و فرقی نداشت که یاران امام ساکن پایتخت باشند یا ساکن یکی از دورافتاده ترین روستاهای کشور.

اگر ما برای تفحص، دوستدار صحنه‌های اکشن هم باشیم می‌توانیم در فلش‌بک‌هائی تخیلات و تفکرات و آرمانها و آرزوهای این مهاجر الی ا.. را (از هنگامی که اخبار دفاع را دنبال می‌کند و وحشیگریهای دشمنان و دلاوریهای دوستان را می‌بیند تا زمانی‌که تصمیم می‌گیرد به خیل مدافعان دین و ناموس و وطن بپیوندد و در مسیری که دارد به سمت جبهه می‌رود) به تصویر بکشیم. عظمت و دلنشینی و ماندگاری حماسه حضور این روستائی گمنام بستگی به نوع هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها و حماسه‌پردازی‌های ما دارد. پس می‌شود درباره او و هزاران شهید مشابه که حماسه عظیم حضور را آفریدند هزاران کتاب و فیلم و سریال و وبلاگ تولید کرد. عظمت فراموش شده‌ی ما در داستانهای عادی و خاکی و ساده و بی‌ریای همین پابرهنه‌ها نهفته که باعث سقوط دو طاغوت بزرگ معاصر شدند و جهان را به حیرت واداشتند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ 96/11/26
هیئت خادم الشهدا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی